Kuckó Panzió Hungary - Győr Cím: H-9021 Győr, Arany J. u. 33.  Telefon: +36 96 316 260  Fax: +36 96 319 459 Kérjük, tekintse meg másik két panziónk honlapját is: Relax Panzió Pető Panzió
Kezdőlap A panzió Szobaárak Galéria Szobafoglalás Kapcsolat Programok
A Kuckó Panzió elhelyezkedése A panzió Győr történelmi belvárosában,  annak sétálóutcájában található. Innen  karnyújtásnyira vannak a város legjobb  éttermei, kávézói, vendéglátó teraszai.  Győr fő tere, a gyönyörűen felújított,  rendkívül hangulatos Széchenyi tér 2  perc sétával érhető el.  A panzió bejáratán kilépve rögtön Győr  legszebb, legjobb üzletei között  találjuk magunkat. A Győri Nemzeti Színház főbejárata  mindössze 50m-re van tőlünk.  A legközelebbi “Spar” élelmiszer üzlet  100m-re, Győr városának legnagyobb  bevásárlóközpontja, az “Árkád” 500  méterre található.  A “Rábaquelle” gyógy-, élmény- és  termálfürdő is elérhető egy kényelmes  és hangulatos 8-10 perces sétával.  Nyáron a színes és csodás teraszok  sokasága, télen a méltán híres győri  karácsonyi vásár csábítja a város  vendégeit. 
A panzió felszereltsége A Kuckó Panzióban 4 db. apartman és 2  db. panzió szoba található.  Az apartmanok mindegyike  franciaágyas, kanapés, minikonyhás,  saját, zuhanyzóval és wc-vel felszerelt  fürdőszobás, kábeltévés.  A panziószobák két külön ággyal, saját,  zuhanyzós, wc-s fürdőszobával és  kábeltévével rendelkeznek.  Az épület 4 szintes, földszintjén a  recepció található. 
Szolgáltatások Gépkocsival érkező vendégeink a  környező  utcák fizető parkolóiban  hagyhatják járműveiket, vagy igény  esetén a tőlünk 8-10 perc sétára lévő  Pető Panziónk zárt parkolójában  ingyenesen helyezhetik el azokat.  A panzió WIFI hálózatán keresztül  vendégeink ingyenesen érhetik el az  internetet.  Az apartmanok és a szobák reggeli  nélkül kerülnek kiadásra, a  legközelebbi reggeliző hely a panzió  bejáratától 10m-re található “Lipóti  Pékség”, amely vasárnap kivételével  minden nap reggel 6 órától friss  kávéval, szendvicsekkel, pékáruval  várja a betérőket. Kerékpárral érkezők járműveit zárt,  fedett helyen tudjuk elhelyezni.  A portaszolgálat nem folyamatos, de  telefonügyelet állandóan elérhető. 
E-mail